Archive for December, 2013

LA MULŢI ANI…

Tuesday, December 24th, 2013

… LA EVRIBADEA !

Decembrie 89

Sunday, December 22nd, 2013

Ne aflăm în faţa Gării de Nord. Clădirea din fundal este hotelul Astoria. De la etajul 8 tocmai s-a tras un foc de armă. Mitraliera de calibru 14,5 mm a TAB-ului rămâne mută.  N-o fi având cartuşe. Un băiat de vreo 25 de ani, civil, trage un foc de AKM spre fereastra de la etajul 8. Zice că are, cu totul, 15 cartuşe şi ar fi cazul să le economisească.

După cam un minut, pe fereastră iese încet, ezitant, un steag tricolor. Tensiune în rândul spectatorilor de pe trotuar: e cu stemă sau cu gaură ?

În Piaţa Palatului, Biblioteca Centrală Universitară încă mai fumegă. Ghinionul ei, cine-a pus-o să stea lângă Direcţia 5 ?

Ne pozăm cu tancul la Ateneu.

Idem, în combinezon de tanchist.

www.easy-hit-counter.com
www.easy-hit-counter.com

Iarna în Japonia

Friday, December 6th, 2013

-37° C

TERRY GILLIAM deschide a 4-a ediție BIEFF !

Wednesday, December 4th, 2013

Gala de deschidere BIEFF aduce în premieră în România cel mai nou lungmetraj al maestrului filmului experimental Terry Gilliam, THE ZERO THEOREM. Proiecţia va avea loc în prezenţa regizorului la Cinema Pro, miercuri 11 decembrie, și va fi precedată de un Masterclass susținut de acesta la Cinema Studio. Evenimentul și prezența regizorului în România sunt posibile datorită sprijinului generos oferit de British Council, JTI și MediaPro Distribution.

DIVERSE ZBURĂTOARE

Sunday, December 1st, 2013

LA PARADA MILITARĂ DE ZIUA NAŢIONALĂ

www.easy-hit-counter.com
www.easy-hit-counter.com