Caravana GAUDEAMUS la Cluj și la Timișoara

Caravana GAUDEAMUS din nou la drum

Radio România continuă seria evenimentelor organizate sub semnul dublei aniversări din acest an – 85 de ani de la prima sa transmisiune și 20 de ani de la ianugurarea Programului LECTURA/ Târgurile GAUDEAMUS - cu două noi etape ale Caravanei GAUDEAMUS.
După evenimentul de debut, care a avut loc la Craiova, de Mărțișor, Caravana GAUDEAMUS 2013 își continuă călătoria, de această dată în Ardeal și Banat, și îi așteaptă pe toți cei interesați la o întâlnire cu cele mai recente apariții editoriale, evenimente și îndrăgite personalități culturale, astfel:  Cluj-Napoca (ediția a XIV-a, 17 - 21 aprilie, Piața Unirii) șiTimișoara (ediția a IX-a, 15 – 19 mai, Piața Victoriei). Iubitorii de carte din orașele gazdă vor avea astfel ocazia de a regăsi aceeași familiară, dar întotdeauna proaspătă și primitoare atmosferă a Târgurilor GAUDEAMUS, pe care cunoscătorii o apreciază de aproape 20 de ani.

Înscrierea expozanților pentru cele două evenimente va avea loc în perioada 18 – 29 martie a.c., la sediul Radio România.

*


Caravana GAUDEAMUS face parte dintr-un proiect de anvergură națională inițiat în anul 1994 de Radio România  – Programul LECTURA – și are ca principal obiectiv susținerea piețelor editorială și educațională din țara noastră. Evenimentele din cadrul Caravanei sunt organizate de Radio România, prin  echipa Gaudeamus și posturile Radio România din orașele gazdă.

Pentru informații suplimentare referitoare la Programul LECTURA - Târgurile GAUDEAMUS, vă invităm să vă adresați Secretariatului GAUDEAMUS sau să accesați site-ul www.gaudeamus.ro. Persoană de contact: Connie Chifor, tel. 0745 109 649, e-mail connie@gaudeamus.ro.

Tags:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.