SE ÎMPUTE TREABA… parcă nu era împuţită destul

De câte ori se împute treaba în Românica, apare câte un articol din acesta, drăguţ şi nevinovat, despre evrei, semnat de câte-un pseudonim salarizat cu 100$ pe lună, brut. Ca să ridice mingea la fileu electoratului antisemit din zonele defavorizate, făcut la beţie şi alăptat cu votca achiziţionată din alocaţja pentru copii - de către mame nemăritate şi lipsite de orice alt venit.

Şi ca să distragă atenţia populimii de la conducătorii ei inteligenţi nevoie mare, care, după ce au furat tot ce era de furat prin mândra lor ţară, acum dau cu ea de pământ, demonstrând lumii întregi cât e de neguvernabilă. Şi că nu e cazul să mai calce vreo javră de investitor străinez pe aici. Să ne lase dracu’ în durerea noastră, că băgăm noi pe foc tot ce-a mai rămas nefurat.

Mai ţineţi minte? chiar în prima zi când s-a simţit şi la noi criza economică, la 15 iunie (2010, mi se pare), tovarăşul Funar a luat cuvântul în parlament declarând solemn că pe Eminescu l-au omorât evreii, ştie el sigur chestia asta. Ca să vezi de ce-l persecuta grija pe tovarăşu’ Funar exact în clipa când era groasă la poponeţu’ nostru şi începeam să ne lămurim că nu mai avem din ce plăti salarii şi pensii…

Bibliografie: http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/169706.html

Tags: ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.